Abonnementen

Onbeperkt knippen en kleuren!

Met een abonnement van Hair Lounge ziet u er altijd tiptop uit. Het concept van een knip- of kleurabonnement van Hair Lounge is uniek op het gebied van hairstyling: u kunt zich met een abonnement op de kapper onbeperkt laten knippen en kleuren voor een vast bedrag per maand plus een geringe administratieve bijdrage. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Wij hebben abonnementen voor dames, heren én kinderen. U kunt er bij elke gelegenheid super uitzien, zonder dat u daarvoor weer diep in uw portemonnee moet duiken. Met een abonnement ‘kan het er altijd af’, een hele geruststelling. Naar de film, etentje met vrienden, eerste date, u bent op alles voorbereid!

Boek Nu Abonnement

Abonnement Junior

Voor kinderen t/m 12 jaar heeft Hair Lounge een eigen abonnement, waar u als ouders veel gemak van heeft. Uw kind hoeft niet met contanten over straat en u hoeft er niet meer bij te blijven zitten, zodat u rustig even wat anders kunt gaan doen. En uw kind is blij met een stukje vrijheid. Het abonnement Junior geeft recht op onbeperkt wassen, knippen en stylen van het haar van kinderen t/m 12 jaar voor € 10,- per maand.

Abonnement Heren

Dit abonnement biedt u voordeel én gemak. Met een abonnement loopt u gemakkelijker na uw werk even bij ons binnen om te kijken of u geknipt kunt worden. Zeker als u gewend was om het bijwerken van een kort kapsel steeds maar uit te stellen, kunt u nu maximaal profiteren van deze service. Lang of kort, uw kapsel kan er altijd verzorgd uitzien. Voor € 15,- per maand hebben heren recht op onbeperkt wassen, knippen en stylen.

Abonnement Dames

Voor dames die zich regelmatig laten knippen om hun coupe perfect in model te houden is dit abonnement op de kapper de ideale service. Voor een vast bedrag per maand kunt u zich onbeperkt laten knippen en ziet u er steeds fantastisch uit. Hoe vaak u ook komt, u krijgt bij Hair Lounge steeds opnieuw de volle aandacht en de vertrouwde kwaliteit waaraan u gewend bent. Het abonnement Dames geeft recht op onbeperkt wassen, knippen en drogen voor € 17,- per maand.

Abonnement Kleuren

Het abonnement Kleuren is een must voor wie altijd met een mooi gekleurd kapsel gezien wil worden. Geen strijd meer tussen uw budget en de uitgroei, met het abonnement Kleuren hebt u beide onder controle. Het bijwerken van de kleuruitgroei hoeft u nooit meer uit te stellen. Met dit abonnement kiest u voor onbeperkt gemak en zekerheid en ziet u er altijd tiptop uit. Het abonnement Kleuren geeft recht op het onbeperkt laten bijwerken van de kleuruitgroei van de basiskleur, inclusief wassen en drogen na de kleuring, voor € 25,- per maand.

Abonnement Kleuren XL

Met het abonnement Kleuren XL profiteert iedereen die hoge eisen stelt aan een gekleurd kapsel met meerdere kleuren. Geen afgezakte highlight meer, maar uw kapsel ziet er altijd fris en levendig uit. Het abonnement Kleuren XL geeft recht op het onbeperkt laten bijwerken van meerdere kleuren en op wassen en drogen na de kleuring voor € 45,- per maand.

Boek Nu Abonnement

Een correcte administratieve afhandeling is noodzakelijk om de abonnementen tegen deze lage tarieven aan te kunnen bieden. Daarvoor wordt per maand een bedrag aan servicekosten berekend van 3,5 % van de prijs van het abonnement. Zoals iemand opmerkte: “Dat is minder dan je in het centrum voor het parkeren kwijt bent.”